Voor een leuk dagje uit, bent u in Alkmaar op het juiste adres! Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken of te shoppen, maar ook om een heerlijk dagje te relaxen in één van de wellnessresorts in de omgeving van Alkmaar.

Oase

In sauna Oase kunt u zorgeloos genieten van verschillende sauna faciliteiten. Sauna & Beauty Oase beschikt over maar liefst 16 verschillende sauna- en badfaciliteiten en beschikt over 2 Finse blokhutsauna's van 90°C en 100°C. Daarnaast zijn er 6 uitgebreide beautysalons waar diverse behandelingen mogelijk zijn. De vele saunafaciliteiten, de moderne beautysalons, de kwaliteit en persoonlijke service van onze vriendelijke medewerkers zijn er allemaal op gericht om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Sauna en Wellness Den Helder

Het welness resort van Sauna en Wellness Den Helder bestaat uit een saunagedeelte met verschillende sauna's: tylarium, infrarood sauna, stoomkabine, 80 graden sauna en 90 graden sauna aangevuld met een heerlijk warm voetenbad en whirlpool. In de loungeruimte kunt u heerlijk tot rust komen onder het genot van een drankje, lekkernij, bescheiden lunch en diner. Om het compleet te maken heeft u tijdens uw bezoek een prachtig uitzicht over het park Quelderduyn. Tevens is het mogelijk om uw verblijf uit te breiden met een sport/ontspanningsmassage.

Meer ontspanning

Verder vindt u in de omgeving van Alkmaar meerdere sauna's die heerlijke arrangementen aanbieden. Ook bieden de sauna's vaak kortingen op entreebewijzen of verschillende arrangementen. Wil je liever met z'n tweetjes naar de sauna? De omgeving van Alkmaar biedt vele mogelijkheden op het gebied van privésauna's. Laat u verassen door de vele wellness mogelijkheden die deze stad in Noord-Holland te bieden heeft.