Toe aan een dagje rust? Trakteer uzelf op een dagje pure ontspanning in een geheel andere omgeving. Geniet in een oase van rust met een heerlijk dagje wellness en ontdek de rustgevende werking van water, warmte, geur en kleur. De spa is mooi gelegen in Weesp, Noord-Holland en is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De spa neemt ook deel aan verschillende acties voor leuke aanbiedingen en kortingen voor een goedkoop dagje spa.

Spa

Sauna Spa Wellness Weesp biedt u talloze faciliteiten om te genieten van een ultiem ontspanningsmoment. Zo kunt u hier elke dag van de week genieten van 6 verschillende sauna’s, 2 stoombaden, het caldarium, de hamam, diverse zwembaden en een prachtige tuin met natuurlijke sfeer. Ook kunt u een heerlijk hapje eten in het restaurant, relaxen in de grote rustruimte met bar en comfortabele stoelen, ligbedden en banken, met een goed glas wijn of versgeperst sapje. Neem ook een moment voor uzelf in de speciale rustruimte met heerlijke waterbedden.

Wellness

Laat u verwennen met één van de vele behandelingen in de beautysalon. Natuurlijke aardetinten en de open lichte ruimtes creëren een harmonieuze sfeer in de salon. U wordt behandeld door een team van deskundige schoonheidsspecialisten. Huidanalyse, gezichtsbehandelingen, lichaamsverpakkingen en deelbehandelingen behoren tot de vele mogelijkheden. Ook kunt u genieten van een heerlijke massage zoals de hot stone, antistress of kaarsoliemassage. Wellness Weesp gebruikt alleen 100% natuurlijke en zuivere producten. Al met al genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan Sauna Spa Wellness Weesp.