Spa Sport Hotel Zuiver laat u ervaren wat optimaal ontspannen en genieten is. Dit luxe spa en wellness center biedt talloze mogelijkheden om tot rust te komen en helemaal op te laden. U kunt hier kiezen uit 8 sauna’s, verschillende baden, rustgevende relaxruimtes en een modern wellness hotel. Spa Sport Hotel Zuiver is gelegen aan het Amsterdamse Bos in Amsterdam, een prachtige toplocatie! De spa neemt deel aan verschillende acties met leuke kortingen voor een goedkoop dagje sauna.

Spa

Ontdek talloze mogelijkheden voor pure ontspanning in de spa. Kom volledig tot rust in de muzieksauna of het stoombad. Koel af in één van de dompelbaden en kom weer op temperatuur in één van de hottubs. In de spa heeft u ook de mogelijkheid om bij te kleuren onder de zonnebanken of snelbruiners. Wilt u uitgebreid ontbijten, lunchen of dineren tijdens uw spa bezoek? Dit is mogelijk in het moderne A la carte restaurant van Spa Sport Hotel Zuiver. Geniet hier van de heerlijke maaltijden, verse smoothies of een compleet ontbijt. In de relaxbar kunt u genieten van lichte hapjes en drankjes, zoals fingerfood en een goed glas wijn.

Beauty en massages

Spa Sport Hotel Zuiver verwelkomt u in haar schoonheidssalon waar u uzelf kunt verwennen met verzorgingsrituelen van over de hele wereld. Met een groot aanbod van gezichtsbehandelingen, pakkingen, hamam, lichaamsbehandelingen en een schoonheidssalon is het niet gek dat Spa Sport Hotel Zuiver de terechte winnaar van de Nationale Wellness Verkiezing Noord-Holland 2013 is. Laat u volledig verwennen in dit luxe wellnesscenter!